60 Λεπτά Στρουμφάκια • Το καλύτερο της Ντορεμί. ???????? • Τα Στρουμφάκια

17 Προβολές
Published
Δείτε περισσότερα βίντεο ► https://goo.gl/PDdopZ
Εγγραφείτε εδώ ► https://goo.gl/BnUmrq

Σκοτούρες με... χνούδια
Ο Αδέξιος φέρνει ένα Γαϊδουράκι πίσω στο Στρουμφοχώρι, όπου το μικροσκοπικό, αξιαγάπητο πλάσμα πολλαπλασιάζεται και απειλεί να φάει το νέο φράγμα. Η Αρμονία παίζει τη μουσική του και τα γοητευμένα Γαζουράκια επιστρέφουν στο δάσος όπου προσκολλώνται σε έναν ανυποψίαστο Γκαργκαμέλ.

Η στρουμφοσυμφωνία του Μπαμηαστρούμφ
Επειδή η Αρμονία απαγορεύεται να παίζει στη Συμφωνία των Στρουμφ, ο Γκαργκαμέλ τον εξαπατά εύκολα για να παίξει το μαγικό σαζαλακαζού. Η μαγική μουσική κάνει τα Στρουμφάκια να πέσουν σε βαθύ ύπνο, αλλά όταν η Αρμονία καταστρέφει γρήγορα το όργανο, ξυπνούν για να ματαιώσουν για άλλη μια φορά τα κακά σχέδια του Γκαργκαμέλ.

Το σούπερ Στρουμφ
Ο Μεγαλοστομίας κλέβει τις χειμερινές προμήθειες τροφής των Στρουμφ και ο Μυαλωμένος φτιάχνει ένα από τα μαγικά φίλτρα δύναμης του Παπα-Στρουμφ για να μπορέσει να πολεμήσει τον άπληστο γίγαντα. Η σούπερ φόρμουλα εξασθενεί, αλλά ο Παπα-Στρουμφ κάνει μια γρήγορη αλλαγή, αντικαθιστώντας το φαγητό με πέτρες και ο Μεγαλομούρης δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Τα μαγικά σκουλαρίκια
Η Χόγκαθα καταφέρνει να αποκτήσει τα μαγικά χρυσά σκουλαρίκια της Σονόρια που θα της επιτρέπουν να ακούει τις φωνές των Στρουμφιών από μακριά. Ακολουθώντας τα ροχαλητά του Τεμπέλη, φτάνει σχεδόν στο Στρουμφοχώρι μέχρι που οι κέρατοι της Χάρμονι τινάζουν τα σκουλαρίκια της στον αέρα και εκείνη πετάει οργισμένη στο σπίτι της.

Η Στρουμφοθέληση
Τα Στρουμφάκια είναι τόσο απασχολημένα με τη δοκιμή της ατομικής τους θέλησης που δεν αντιλαμβάνονται ότι ο Γκαργκαμέλ έχει αιχμαλωτίσει την Αρμονία. Μόνο όταν ο μπαμπάς Στρουμφ προσφέρει στον Γκαργκαμέλ ένα κουτί με κόλπα για να δοκιμάσει τη δύναμη της θέλησής του, η Χάρμονι δραπετεύει.


Επισκεφθείτε τον δικτυακό μας τόπο ► http://goo.gl/szB5Gh
Γνωρίστε τα Στρουμφάκια ► http://goo.gl/86N6MK
Διασκέδαση και παιχνίδια ► http://goo.gl/O7uvoS
Instagram ► https://www.instagram.com/smurfs.official

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας. Τα σχόλια και η βαθμολογία σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα.

Τα Στρουμφάκια
Η παιδική σειρά παρακολουθεί τις περιπέτειες των Στρουμφ, των μικρών μπλε πλασμάτων που ζουν σε ένα ήσυχο χωριό και προσπαθούν να ξεγλιστρήσουν από τον κακό Δρακουμέλ.
Κατηγορία
Παιδικά
Ετικέτες
Στρουμφάκια φάλαινα 3D ταινία φάλαινα Johan επεισόδιο Παπά Στρουμφ επίσημη (χαρακτήρας ταινία), Κόμικς (κωμικό είδος βιβλίου) κόμικς (κόμικς τύπου) προσωπικό (Βραβείο Πειθαρχία)
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει